Català | Español | English | Français | Deustch                

L'estrès de la vida actual ens obliga de tant en tant a escapar-nos de la ciutat a la cerca d'una mica de pau i tranquil·litat. A Can Carbó podem oferir-te un espai a on relaxar-se, desconnectar i trobar absoluta pau i tranquil·litat.

Can Carbó és una típica Masia catalana, construïda el 1768 i totalment reformada mantenint les seves característiques originals. Estem rodejats de granges i vinyes i tenim Peralada a 1 km. Peralada és famós pel seu castell i el festival anual de Peralada: Festival de Peralada

Can Carbó disposa d'una hectàrea de boscos i terreny. Disposem de vuit dormitoris dobles amb bany en-suite, tots als edificis originals de la masia, i que donen a un pati central.

El desdejuni, inclòs amb l'habitació, es serveix a la casa principal i està elaborat amb els millors ingredients de les granges del voltant. Si segueixes algun regim especial, ets vegetarià o tens qualsevol altre tipus de requeriment alimentari avisa'ns i tractarem d'adaptar-nos. El dinar i el sopar es serveixen només sota reserva.

Les habitacions es poden reservar individualment, per grups o també es pot reservar la propietat sencera per aquella ocasió especial en que cal un espai ample, però privat. Siguin quines siguin les teves necessitats, tractarem d'ajudar-te perquè la teva estada sigui memorable.

Can Carbó és un Hotel Rural, però el nostre objectiu és que et sentis en cada moment com a casa.